Corpus Vitalis Yoga

Yoga er at forene krop og sjæl og øger derigennem følelsen af velvære. Den yoga vi praktiserer er Corpus Vitalis Yoga. Denne yoga-gren er tilpasset vores vestlige kultur og kan dyrkes af enhver!

Bevægelserne er rolige og udføres med bevidste åndedræt og en positiv tankeindstilling. De rolige bevægelser giver smidighed og øger blodgennemstrømningen. Det bevidste åndedræt skaber ro og harmoni i hele kroppen og tankeindstillingerne til de enkelte øvelser fremmer de positive egenskaber, der naturligt er tilstede i ethvert menneske. Hver yogalektion afrundes med en afspænding.

De små hold gør undervisningen intens og nærværende, så der er tid til den enkelte.

Corpus Vitalis Yoga har 3 formål

Ved at integrere disse tre formål i de bevidst udførte bevægelser understøttes de positive virkninger for din krop – større smidighed, mindre stress og fornemmelsen om kropsligt og psykisk velbefindende.

Når du oplever og mærker, at krop og sjæl kan forbindes, giver det virkelig en frihed til mange handlinger og tanker. Kroppen er et værktøj, du bruger i alle livets situationer. En regelmæssig, fast udførelse af yoga kan give dig sikkerhed til at møde hverdagens udfordringer med lethed og mod, hvorigennem du bevidst kan føre dig selv til din ønskede fremtid.

1

Lær din krop
at kende

Få en sikker følelse om dig selv som sjæl og kroppen som dit værktøj.

2

En sund, rask og smidig krop

En sund krop giver mulighed for bevægelse. Bevægelse giver mulighed for livserfaring.

3

Indre fred, ro og harmoni

Et afslappet og bevidst menneske har mere succes.