Kropsmassage

Har du muskelspændinger, stress, hovedpine, søvnbesvær, dårlig ryg – eller ønsker du blot at give dig selv en god oplevelse? Så er helsemassage og dybdeafspænding noget for dig. Vedvarende bedring kan opnås ved, at årsagen til spændingen findes og ændres.

Igennem rolige bevægelser og omhyggelig massage af musklerne løsner spændingerne sig, blodgennemstrømningen øges og der opstår en behagelig velvære.

Behandlingen afsluttes med en afspænding, som beroliger både krop og sind. Prisen er 480 kr. for en hel time, og 380 kr. for en halv time.

 

Kommandopunktmassage

Kommandopunkter er små områder på kroppen, der har forbindelse til kroppens meridianbaner. Stimuleringen af punkterne afbalancerer dit kredsløb og løsner spændinger, der sidder i muskler, organer og i nerver

Kommandopunktmassage er især godt, når du føler dig energiforladt eller anspændt. Til behandlingen har Alkymea terapeut-artikler fremstillet to specialolier: Wellbi System Kvik og Balance. Prisen er 480 kr. for en hel time.

 

Kropsbalancemassage (med Chi-vital træner)

Dette er en aktivering af kroppens funktion og energibeholdning. Du ligger passivt i afslappet tilstand og kroppen sættes i glidende bølgebevægelser. Hermed bliver en aktiverende stimulans igangsat. Varighed er 7-15 mininutter + 5-7 minutter afslutning.

  • Løsner blokeringer af kroppens livs-energi-strøm.
  • Aflaster rygsøjlen, løsner spændinger og stive led.
  • Beriger blodets iltbeholdning som ved sportsaktivitet.
  • Blid stimulerende massage til de indre organer.
  • Aktivering af lymfesystem og blodkredsløb.

Anbefales ved: Ryg-, nakke- og ledsmerter. Muskelspændinger. Hovedpine. Træthed. Stress. Fordøjelses- og kredsløbsbesvær.