Livsfactologi og meditation

Livsfactologi er et undervisningsforløb om fakta og realitet, der kan give dig muligheden og evnen til at læse i ”Livets Bog”. ”Se op, se ned, se rundt omkring, hvad du har at gøre med hvilke ting”. I forløbet arbejder vi med undervisningmaterialer og skrifter af forfatteren Philipp Schober.

Hvorfor Livsfactologi?

At studere Livsfactologi er meget vigtigt i nutidens eksisterende forvirring. At erkende grundlæggende livsfaktorer medfører handlingsmulighed og erkendelserne er umiddelbart virksomme i praksis og til gavn for den, der realiserer dem. Gennem viden og den dermed opnåede sikkerhed, bliver mange negative situationer forhindret allerede ved deres opståen. Alt er årsag og virkning. Ja, intet er tilfældigt. Dine ord og dine handlinger er som ringe i vandet. De skaber en bevægelse. Spørgsmålet er om du ved, hvilken bevægelse du skaber.

Hvordan foregår Livsfactologi?

Livsfactologi er et studiekreds-forløb, hvor undervisnings-formen vil veksle mellem studie, snakke og øvelser. Der vil også være meditationsøvelser og disse vil være korte og let anvendelige øvelser, som bidrager til, at du samler dig i dig selv og skaber en dybere ro.

Philipp Schobers bøger og tekster

Philipp Schober har i mange år skrevet bøger om den åndelige verden, livsprincipper, der gør hverdagen meningsfuld. Han har lavet meditationstekster, digte og fortalt om sammenhængene mellem det indre og det ydre. Philipp Schobers måde at beskrive tingene og livet på, er afmystificeret – lige til at bruge i det daglige.

Vi forhandler bøgerne her på lokationen, men de kan også bestilles på forlaget LongFixBe's hjemmeside.